Rugby world Cup France

OFFICIËLE RUGBY WORLD CUP 2023 TICKET-INCLUSIEVE REISPAKKETTEN

P1 Travel

Jouw officiële reisagent voor het wereldkampioenschap Rugby

Als officieel partner van Rugby World Cup 2023 heten wij je van harte welkom op onze registratiepagina. Rugby World Cup komt in 2023 naar Frankrijk. De tickets zijn populair en zijn naar verwachting snel uitverkocht. Zorg ervoor dat je ze niet misloopt. Registreer je nu en verzeker jezelf van officiële Rugby World Cup 2023 ticket-inclusieve reispakketten.

Registreer hier

Rugby World Cup Frankrijk 2023
Rugby World Cup Venue Map

WE ARE RUGBY. WE ARE #RWC2023

SPEELSTEDEN

De tiende editie van het Wereldkampioenschap Rugby vindt plaats van 8 september tot 21 oktober 2023. Dit geweldige toernooi viert in Frankrijk zijn tweehonderdjarig jubileum sinds de oprichting van de sport. Rugby World Cup-wedstrijden zijn verdeeld over tien steden: Bordeaux, Lille, Lyon, Marseille, Nantes, Nice, Parijs, Saint-Denis, Saint-Etienne en Toulouse.

World Rugby en het organisatiecomité van Frankrijk 2023 hebben aangekondigd dat de loting van de Rugby World Cup 2023 op 14 december 2020 in Palais Brongniart, Parijs, zal plaatsvinden.

DEELNEMENDE LANDEN

Rugby World Cup 2023 wordt gespeeld door twintig teams, waarvan er twaalf automatisch gekwalificeerd zijn dankzij een top drie-plaats in hun respectievelijke Rugby World Cup 2019-pools. Deze landen zijn: de huidige kampioen Zuid-Afrika, Engeland, Wales, Nieuw-Zeeland, Japan, Frankrijk, Australië, Ierland, Schotland, Italië, Argentinië en Fiji.

Enthousiast over Rugby World Cup? Vooraf registreren kan nu! Meld je hier aan voor officiële Rugby World Cup kaarten en reispakketten.

WIE IS P1 TRAVEL?

WIJ ZIJN OFFICIAL TRAVEL AGENT VAN RUGBY WORLD CUP 2023

P1 Travel geeft jou de kans om overal ter wereld je favoriete sport- of muziekevenement te bezoeken. We verzekeren je van de best mogelijke ervaring, dankzij onze officiële partnerships met de grootste internationale voetbalclubs, evenementen locaties en sporttoernooien. Met een breed aanbod aan officiële ticket-inclusieve reispakketten brengen we jou naar het evenement van je dromen!

Als officiële partner van de Olympische Spelen in Tokio en de grootste voetbalclubs zoals FC Barcelona, Real Madrid en Manchester United, weten wij hoe we jou naar de grootste evenementen kunnen brengen. En we zijn trots om te kunnen zeggen dat we nu ook officieel partner zijn voor Rugby World Cup 2023 in Frankrijk. Laten we samen maximaal genieten van dit toernooi!

Rugby Wereldbeker kaarten
World Cup Rugby 2023

ONZE RUGBY WORLD CUP PAKKETTEN

P1 Travel is gespecialiseerd in het aanbieden van reispakketten voor de grootste evenementen wereldwijd. Onze reispakketten voor RWC 2023 in Frankrijk zijn voornamelijk op te splitsen in twee categorieën: short-stay & long-stay.

De short-stay tickets bestaan uit een reis naar één van de tien gaststeden, inclusief wedstrijdkaartjes voor één of twee wedstrijden en een hotel in het centrum van de speelstad. Long-stay biedt een reis naar meerdere speelsteden, inclusief wedstrijdtickets en hotelovernachtingen op locatie.

Verder heeft P1 Travel ervaring met het creëren van op maat gemaakte reispakketten op basis van de wensen van onze klanten. We helpen je om het ultieme reispakket samen te stellen en bezorgen je de ervaring van je leven, volledig gericht op de wedstrijden en steden die jij wilt bezoeken.

Voorverkoop aanbetaling

Vanaf maart 2023 starten we met de verkoop van alle reispakketten inclusief wedstrijdtickets. Een paar weken voor aanvang van de verkoop wordt het definitieve schema voor het toernooi bekendgemaakt.

We bieden onze gasten een voorverkoop optie, wat betekent dat je toegang hebt tot de reispakketten voordat ze in de algemene verkoop gaan. Je krijgt gegarandeerd de mogelijkheid om elke wedstrijd van de Rugby World Cup 2023 te boeken, inclusief de finale in Parijs. Om toegang te krijgen tot de voorverkoop is een aanbetaling van 99 euro vereist. Deze 99 euro wordt van de orderwaarde afgetrokken. Mocht je helemaal niets willen boeken dan storten we de 99 euro terug. Uiteraard kan je direct na de voorverkoop voor een ander aantal gasten reisarrangementen boeken.

Om toegang te krijgen tot de voorverkoop, plaatst een aanbetaling via de volgende link:

Voorverkoop aanbetaling

Rugby world Cup France

Koop je Rugby World Cup 2023 ticket-inclusieve reispakketten bij P1 Travel!

Registreer nu en wees de eerste die al het nieuws over Rugby World Cup 2023 ticket-inclusieve reispakketten te horen krijgt. We houden je op de hoogte van alle toernooi aankondigingen en zorgen ervoor dat je een plekje in een van de stadions krijgt!

Vooraf registreren voor Rugby World Cup in Frankrijk

    onze fans beoordelen ons met een 9.2

    9.2
    Officiële tickets en pakketten voor de grootste evenementen
    P1 Reisverzekering; veilig boeken tijdens Covid-19
    Klantenservice te bereiken via meerdere kanalen