MENU
Wimbledon Stadium

Wimbledon Dag 9: Heren – Kwartfinales

KIES JE TICKET

Wimbledon Dag 9: Op het Centre Court en Court No. 1 worden 2 enkelspel wedstrijden gespeeld in de kwartfinales van het herentoernooi. Ook wordt er op beide banen een dubbelspel gespeeld. De wedstrijden starten om 13h00, het exacte speelschema wordt enkele dagen van tevoren bekend gemaakt. Zorg dat je niets mist van dit wereldklasse tennistoernooi, verzeker nu je Wimbledon Debenture Seats!

woensdag 7 juli 2021
Aftrap: 01:00 pm
Wimbledon 2021
London

2 resultaten

HOSPITALITY PAKKETTEN

Debenture Seats - Court No. 1
+ OPTIONEEL HOTEL

Debenture Seats voor Wimbledon zijn de enige overdraagbare officiële tickets. Deze kaarten worden op naam gezet en zijn een veilige optie om je te verzekeren van toegang tot Wimbledon. De plaatsen bevinden zich op de eerste ring van het Court 1 en bieden een uitstekend zicht op de tennisbaan. Je hebt toegang tot exclusieve bars en restaurants op het park (eten en drank niet inbegrepen). De stoelen komen standaard per twee naast elkaar. Voor grotere groepen staat onze klantenservice klaar om jou de beste ervaringen te geven. Neem contact op via info@p1-travel.nl.
Included
  • Debenture plaatsen op Court 1 met het beste zicht
  • Toegang tot de exclusieve restaurants op het park
  • Optioneel hotelovernachtingen bij te boeken
  • Standaard twee stoelen naast elkaar, grotere groepen op aanvraag
  • Volledig informatiepakket bij elke boeking
Hospitality Ticket
€ 1549 p.p.
Hospitality Ticket + Hotel
€ 1599 p.p.
SELECTEER

Debenture Seats - Centre Court
+ OPTIONEEL HOTEL

Debenture Seats voor Wimbledon zijn de enige overdraagbare officiële tickets. Deze kaarten worden op naam gezet en zijn een veilige optie om je te verzekeren van toegang tot Wimbledon. De plaatsen bevinden zich op de eerste ring van het Centre Court en bieden een uitstekend zicht op de tennisbaan. Je hebt toegang tot exclusieve bars en restaurants op het park (eten en drank niet inbegrepen). De stoelen komen standaard per twee naast elkaar. Voor grotere groepen staat onze klantenservice klaar om jou de beste ervaringen te geven. Neem contact op via info@p1-travel.nl.
Included
  • Debenture plaatsen op het Centre Court met het beste zicht
  • Toegang tot de exclusieve restaurants op het park
  • Optioneel hotelovernachtingen bij te boeken
  • Standaard twee stoelen naast elkaar, grotere groepen op aanvraag
  • Volledig informatiepakket bij elke boeking
Hospitality Ticket
€ 2749 p.p.
Hospitality Ticket + Hotel
€ 2799 p.p.
SELECTEER

Roy - Support

‘Heb je vragen over je ticket, hotel, arrangement of iets anders? We helpen je graag verder. Neem contact op met onze helpdesk. ’

Site logo

OVER P1

TRAVEL

P1 Travel geeft je de kans om overal ter wereld je favoriete sport- of muziekevenement te bezoeken. We verzekeren je van de best mogelijke ervaring, dankzij onze officiële partnerschappen met de grootste internationale voetbalclubs, evenementenlocaties en sporttoernooien. Door een breed aanbod in officiële tickets en reispakketten brengen wij je naar het evenement van je dromen! Meer informatie

Official Reseller Barcelona
RWC23_LOGO
Official Reseller Real Madrid
Official Reseller Tottenham Hotspur
Official Reseller Arsenal
Official Reseller Manchester City
Official Reseller Olympische Speler
Official Reseller Formula 1
Official Reseller Crystal Palace