MENU
Rugby Tickets Ireland

Ierland vs Italië

KIES JE TICKET

P1 Travel is dé officiële partner van de grootste Europese voetbalclubs, mondiale eindtoernooien en concertlocaties. We combineren officiële tickets met een hotelverblijf op locatie zodat je zorgeloos op reis kunt en jouw gedroomde evenement kunt bezoeken!
zaterdag 12 maart 2022
Aftrap: 04:00 pm
Six Nations 2022
Ierland vs Italië, Dublin

1 resultaten

https://www.p1-travel.nl/wp-content/uploads/2020/08/Banner-Ireland.png

Single Ticket
+ OPTIONEEL HOTEL

P1 Travel is jouw partner voor het bezoeken van internationale rugbywedstrijden. Wij combineren Six Nations tickets met een hotelverblijf in één van onze vaste hotels in de mooiste Europese steden. Boek nu jouw reis inclusief tickets en zorg dat je erbij bent!

Op de volgende pagina selecteer je de zitplaats categorie, de lengte van je verblijf en het hotel. Voor vragen over onze opties kunt u ten alle tijden terecht via de LiveChat of via info@p1-travel.nl. De datum van dit evenement is nog niet 100% bevestigd. Mocht de datum wijzigen, dan nemen wij contact met u op om de boeking om te zetten.
Inbegrepen
  • Officiële tickets en hospitality opties
  • Hotelverblijf direct bij te boeken
  • P1 Travel Verzekering tijdens Covid-19, veilig boeken dus!
Single Ticket + Hotel
€ 299 p.p.
SELECTEER

LEES MEER OVER ONS IN ONZE BLOGS

P1 Travel geeft jou toegang tot de spannendste competities, grootste sportevenementen en de meest spectaculaire concerten.

Roy - Support

‘Heb je vragen over je ticket, hotel, arrangement of iets anders? We helpen je graag verder. Neem contact op met onze helpdesk. ’

Site logo

OVER P1

TRAVEL

P1 Travel geeft je de kans om overal ter wereld je favoriete sport- of muziekevenement te bezoeken. We verzekeren je van de best mogelijke ervaring, dankzij onze officiële partnerschappen met de grootste internationale voetbalclubs, evenementenlocaties en sporttoernooien. Door een breed aanbod in officiële tickets en reispakketten brengen wij je naar het evenement van je dromen! Meer informatie

Official Reseller Barcelona
RWC23_LOGO
Official Reseller Real Madrid
Official Reseller Tottenham Hotspur
Official Reseller Arsenal
Official Reseller Manchester City
Official Reseller Olympische Speler
Official Reseller Formula 1
Official Reseller Crystal Palace